Vitality's Finland

 

WEHO

weho

Korosta omaa tyyliäsi ja persoonaasi hiusten viimeistelyllä.

WehO-tuotesarjan numerokoodit auttavat valitsemaan oikean tuotteen:

NUMEROKOODIT

Ensimmäinen numero ilmaisee tuotteen antaman pidon:

0 - ei pitoa
1 - kevyt pito
2 - luonnollinen pito
3 - vahvistettu pito
4 - extra vahva pito

Toinen numero ilmaisee tuotteen antaman kiillon:

0 - extra matta
1 - matta
2 - kiiltävä
3 - erittäin kiiltävä
4 - loistavan kiiltävä

VÄRIKOODIT

Punainen - pitoa ja tuuheutta
Valkoinen - muotoa ja pitkäkestoista tukea
Musta - muotoa ja voimakasta tukea

Tuotteet:

WehO Texturizing spray

Hiusten rakennettavuutta ja volumea lisäävä spray. Luonnollinen pito, matta pinta.

 

WehO Style in

Volumea ja pitoa antava spray. Vahvistettu pito, kiiltävä pinta.

 

WEhO Easy Style

Volumisoiva ja rakennetta antava vaahto. Erikoissuutin tekee levittämisen helpoksi, jopa hiusjuuressa. Sopii mainiosti föönauksen yhteydessä käytettäväksi. Luonnollinen pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä. Tuote levitään suoraan hiusten tyveen. Kampaa hiukset ja muotoile halutulla tavalla.

 

WehO Control mousse

Pitkille ja lyhyille hiuksille upeaa voluumia. Muotoa ja rakennetta hiuksillesi, hiukset eivät latistu ja niitä on helppo muotoilla halutulla tavalla. Vahvistettu pito, erittäin kiiltävä.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Pidä pullo pystysuunnassa. Vaahto levitetään pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin ja föönataan tarpeen mukaan kuivaksi. Toimii myös erittäin hyvin hiuksissa, joiden annetaan kuivua itsestään. 

 

WehO Wax spray matt

Matta-efektinen suihkutettava vaha. Luonnollinen pito, matta pinta.

 

WehO Light tears

Suojaava ja viimeistelevä neste. Ei pitoa, loistavan kiiltävä pinta.

 

WehO Shine Drops

Estää kaksihaaraiset ja suojaa kosteudelta. Hiukset ovat kirkkaat, silkin pehmeät ja helpot kammata. Estää myös hiusten sähköistymisen. Ei pitoa, loistavan kiiltävä pinta.

Käyttö: Levitä muutama tippa kuiviin hiuksiin, viimeistelläksesi hiukset kauniin kirkkaiksi ja kiiltäviksi. 

 

WehO Magic Styling

Välitöntä kirkkautta hiuksille, suojaa föönien, suoristajien ja kihartimien kuumuudelta, UV-säteiltä ja ilman saasteilta. Kosteuttaa hiusta, antaen samalla kevyttä tukea ja muotoa hiuksille. Estää hiusten sähköistymisen ja jättää hiukset ovat helposti kammattaviksi. Kevyt pito, erittäin kiiltävä pinta.

Käyttö: Suihkutetaan pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Erikoissuuttimen avulla tuotetta saadaan hiuksiin juuri oikea tarvittava määrä.

 

WehO Light Spray

Kirkastaa hiusta, antaen sille aivan erityislaatuista hohdetta kuitenkaan latistamatta sitä. Suojaa kosteudelta ja estää hiusta takkuuntumasta. Ei pitoa, erittäin kiiltävä pinta.

Käyttö: Suihkutetaan noin 30cm päästä kaikkialle hiuksiin latvasta tyveen.

 

WehO Final Fix

Äärimmäinen hiuslakka, ideaali veistoksellisiin tyyleihin. Välitön, voimakas, pitkäkestoinen tuki. Extra vahva pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Suihkutetaan noin 30cm päästä. Halutessasi lisää voluumia suihkuta lakkaa myös hiusten tyveen.

 

WehO Extra Mousse

Voimakas kiinnitys. Sopii mainiosti huismuotoiluun, joka vaatii pitkäkestoista vahvaa kiinnitystä, kuitenkin antaen pehmeän ja elastisen efektin. Extra vahva pito, erittäin kiiltävä pinta.

Käyttö: ravistettava ennen käyttöä. Pidä pullo pystysuunnassa. Vaahto levitetään pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin ja föönataan kuivaksi.

WehO Curl Cream

Erottelee kiharat kauniisti, tehden niistä taipuisat ja kosteutetut. Luonnolinen pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Levitetään pieni määrä tuotetta koko matkalta pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Kampaa hiukset. Muotoile halutulla tavalla.

 

WehO Creator Paste

Normaali kiinnitys, jossa kiiltoefekti. Erottelee ja volumisoi, ei latista hiuksia. Vahvistettu pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Lämmitä vahaa hetken käsissäsi ja levitä se sen jälkeen kuiviin hiuksiin ja muotoile halutulla tavalla.

 

WehO Frizz Control

Vaahto pörröisten hiusten taltuttamiseen. Pelastus kapinoiville hiuksille, joka pörröttävät saadessaan kosteutta. Tuote lisää hiuksiin kiiltoa ja antaa kevyen kiinnityksen kampaukselle.

 

WehO Curl Extreme

Kiharan hiuksen muotoiluvoide. Extra vahva pito, matta pinta.

 

WehO Plastic Paste

Tarkkaan ja graafiseen hiusten muotoiluun. Hius saa taipuisan ja upean matta efektin. Extra vahva pito, extra matta pinta.

Käyttö: Lämmitä vahaa hetken käsissäsi ja levitä sen jälkeen kuiviin hiuksiin ja muotoile halutulla tavalla.

 

WehO Perfect No Gas

Nopeasti kuivuva monikäyttöinen hiuslakka. Muotoilee hiusta asteittain, tarvittavan tuloksen saamiseksi tuotetta käytettän tarvittava määrä ja se on helppo harjata pois. Extra vahva pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Suihkutetaan kuiviin hiuksiin noin 30cm päästä.

 

WehO Liss Cream

Täydellinen kiharaisille, vaikeasti hallittaville hiuksille. Tuote antaa pitkäkestoisen kauniin pehmeän ja tasaisen tuloksen. Hiukset näyttävät kiiltäviltä ja kirkkailta. Sisältää kosteussuojan. Kevyt pito, erittäin kiiltävä pinta.

Käyttö: Levitä pieni määrä voidetta koko matkalle tyvestä latvoihin, pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Tämän jälkeen föönataan kuivaksi. Halutessasi vielä suoremman tuloksen, suosittelemme käyttämään tämän lisäksi suoristusrautaa.

 

WehO Fix Spray

Nopeasti kuivuva lakka, joka antaa hiuksille muotoa, jättäen ne kuitenkin luonnollisiksi. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja ne on helppo kammata auki myöhemmin. Sisältää UV-suojan. Vahvistettu pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Suihkutetaan kuiviin hiuksiin noin 30cm päästä.

 

WehO Fix Gel

Geeli muotoilee ja antaa hiuksille upeaa kirkautta. Täydellinen moderneille, veistoksellisille kampauksille. Voidaan käyttää muunmuassa wetlook -kampauksiin. Extra vahva pito, kiiltävä pinta.

Käyttö: Lämmitä geeliä hetken aikaa kämmenissä ja muotoile hiusta sen jälkeen halutulla tavalla.

 

WehO Shaping Wax

Uusi muotoiluvaha rohkean ulkoasun luomiseen. Tuote levittyy hiuksiin tasaisesti ja kampaus on uudelleen muokattavissa milloin tahansa. Miellyttävä tuoksu ja kiiltävä viimeistely.