Vitality's Finland

 

ZERO

Katso Zero-tutorial video:

VÄRIVOIDE ILMAN AMMONIAKKIA

Vitalityksen ainutlaatuinen järjestelmä tekee värjätyistä hiuksista terveet ja kiiltävät. Pysyvä hapetusvärjäys. Ei ammoniakkia. Koostettu pienentämään allergiariskejä.

Mukana ainutlaatuinen, patentoitu «Diamond Skin Protection». Vaalentaa jopa neljällä sävyllä. Peittää harmaat hiukset 100-prosenttisesti. Pehmeä ja sileä tekstuuri. Miellyttävä kukkaistuoksu.
Sekoitussuhde: 1+1,5. Erikoisvaalea: 1+3
Sisältö: 60 ml

ERIKOISKEHITE

Koostettu käytettäväksi yhdessä Zero-värjäysvoiteen kanssa. Innovatiivinen «Diamond Skin Protection» tekee Zerosta erityisen sopivan henkilöille, joilla on herkkä ja arka iho.
Saatavana 18 volume (5,4%), 25 volume (7,5%) ja 38 volume (11,5%).
Sisältö: 1000 ml

KIILTOA ANTAVA SUOJAAVA SHAMPOO

Erityisesti herkän ihon shampoo. Ei sisällä allergeeneja, väriaineita eikä pinta-aktiivisia aineita. Erityinen «timanttinen ihonsuoja» sisältää aktiiviaineita, jotka tekevät koostumuksesta hypoallergeenisen* ja ärsyttämättömän. Granaattiomenauute ja hapan pH antavat värille pitkän keston.
*Tuote on tieteellisesti testattu, eikä se ole aiheuttanut allergisia reaktioita tietyssä määrässä henkilöitä, joilla on erityisen herkkä iho.
Sisältö: 200 ml
Sisältö: 500 ml

KOSTEUTTAVA NAAMIO

Kaksitoiminen kosteutusmaski. Patentoitu «Diamond Skin Protection» sisältää aktiiviaineita, jotka tekevät koostumuksesta hypoallergeenisen ja ärsyttämättömän ja vaikuttavat iholla tehokkaan lievittävästi. «D.S.P» yhdessä granaattiomenan kanssa parantaa hiusten värin kestoa ja antaa niille kiiltoa. Sopii erityisen hyvin herkkäihoisille ihmisille. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita.
*Tuote on tieteellisesti testattu, eikä se ole aiheuttanut allergisia reaktioita tietyssä määrässä henkilöitä, joilla on erityisen herkkä iho.
Sisältö: 250 ml


UUSI ZERO KESTOVÄRI

AMMONIAKITON, ALLERGIARISKIÄ PIENENTÄVÄ KOOSTUMUS
DIAMOND SKIN PROTECTION SUOJA, JOKA PATENTOITU VITALITYKSELLE

HALU MUUTTUA

Jokainen nainen haluaa uudistua. Siihen tarvitaan eloisaa ja hellävaraista hiusväriä, joka suojaa hiuksia juuresta latvaan. Väriä, joka hyväilee upeilla, kestävillä sävyillä, kirkastaa ilmeen ja on hellävarainen herkällekin iholle. Kun haluat luonnollisemman lopputuloksen, aloita päiväsi Zerolla.

VITALITYKSEN TÄYDELLINEN VÄRIVALLANKUMOUS!

Vitalityksen avulla löydät värit uudelleen. Vitalityn erikoiskoostumus antaa värjätyille hiuksille terveyttä ja kiiltoa.
Ei sisällä ammoniakkia
Allergiariskiä pienentävä koostumus
Sisältää patentoidun, ainutlaatuisen Diamond Skin Protection-suojan
60 eri sävyä
Peittää harmaan 100 %
Pehmeä ja ylellinen rakenne
Miellyttävä kukkaistuoksu

DIAMOND SKIN PROTECTION-SUOJA

Ainutlaatuinen, patentoitu hypoallerginen järjestelmä*
Diamond Skin Protection muodostaa hiuspohjaa suojaavan kalvon, joka suojaa sitä voimakkailta väriaineilta heikentämättä niiden tehoa.
Uuden sukupolven väri, joka kiinnittyy täydellisesti ja pysyy hiuksissa pitkään.
Hohtavan koostumuksensa ja aktiivisten ainesosiensa ansiosta hiukset saavat ihanan kiillon ja suojan toistuvia pesuja ja auringon aiheuttamaa haalistumista vastaan.
* Tämä tieteellisesti testattu tuote ei ole aiheuttanut allergisia reaktioita herkkäihoisista henkilöistä koostuvassa testiryhmässä.
Uusi tapa saada hiuksista luonnollisemmat, kiiltävämmät ja kauniimmat. Luonnollinen harmaantuminen. Perinteinen kestoväri. Zero-kestoväri: kiiltävä, luonnollinen lopputulos.

TÄYDELLISET YHDESSÄ

Valitse Zero-aktivaattori: ainoa koostumus, joka tehostaa diamond skin protection-suojauksen vaikutusta ja tuo esiin Zeron kaikki 40 sävyä. Saatavana kolme voimakkuutta: 18 ja 25 peittämään harmaat hiukset ja vaalentamaan sävyt 1 ja 2 sekä 38 vaalentamaan sävyt 3 ja 4.

ANNAN LOISTON JATKUA

Helli hiuksia Zero-värin jälkeen suojaavalla sampoolla ja ihoa kosteuttavalla hoitonaamiolla. Molemmat sisältävät luonnollisia, aktiivisia ainesosia. Ethän anna todellisen kauneuden kadota. Muista diamond skin protection –kiilto ja suojaus. Ei lisäaineita. Ei väriaineita. Ei aggressiivisia, pinta-aktiivisia aineita. Hieno kukkaistuoksu. Granaattiomenauute korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot. Bisabololo lievittää ärtynyttä ihoa.

MITÄ ETUA ZEROSTA ON NYKYISEEN HIUSVÄREIHIN NÄHDEN?

Zero on omaa luokkaansa. Vaalentavia sävyjä on 4, harmaat peittyvät 100 % ja innovatiivinen diamond skin protection antaa hiuspohjalle äärimmäisen tehokkaan suojan.

KUINKA SE EROAA ART ABSOLUTESTA?

Ne ovat molemmat oksidoivia värejä. Zerossa ei ole lainkaan ammoniakkia, ja sen patentoidun DSP-suojan ansiosta sitä voivat käyttää myös erittäin herkkäihoiset. Zero on pehmeämpi ja hellävaraisempi kuin Art Absolute, jonka tuoma väri on intensiivisempi.

KUINKA SE EROAA TONESTA?

Zero on oksidoiva väri, jossa on mukana vaalennusaine. Tone on oksidoiva väri, jossa ei ole mukana vaalennusainetta.

VOIKO ZEROA KÄYTTÄÄ HARMAISIIN HIUKSIIN?

Kyllä, Zero peittää hiusten harmauden. Värjäyksen lopputulos on tasainen ja kiitävä kaikilta osin.

VOIKO ZERO KESTOVÄRIÄ JA ART ABSOLUTE KESTOVÄREJÄ SEKOITTAA KESKENÄÄN?

Ei voi, ne ovat kaksi täysin erilaista väriä.

VOIKO TEHDÄ VAALENNUSRAITOJA ZERO KESTOVÄRJÄYKSEN JÄLKEEN?

Kyllä voi tehdä.

VAALENTAAKO ZERO HIUKSIA?

Kuten muutkin kestovärit, Zero vaalentaa hiuksen omaa väriä, mutta ei vaalenna aiemmin värjättyä hiusta.

VOIKO ZERON ERI SÄVYJÄ SEKOITTAA KESKENÄÄN?

Ilman muuta. Zero jättää tilaa luovuudelle ja mahdollistaa täysin yksilölliset sävyt.

TARVITAANKO VAIKUTUSAIKANA LÄMMITYSTÄ?

Ei tarvita. Zeroa ei lämmitetä vaikutusaikana. Lämmittäminen voi johtaa muutoksiin kiinnitysajassa ja tuotteen kosmeettisessa vaikutuksessa.

VOIKO KÄYTTÄÄ JOTAIN MUUTA KEHITETTÄ KUIN ZERON OMAA ERIKOISKEHITETTÄ?

Ei voi. Ainoastaan Zeron oma erikoiskehite käy Zeron kestovärien kanssa.

KASVOKKAIN ELÄMÄN KANSSA

Olemme 40 vuoden ajan pyrkineet tekemään työmme hyvin keskittyen erityisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Etsimme myös jatkuvasti uusia kehityskohteita. Zeron avulla autamme myös itseämme vähempiosaisia tukemalla Grow together with SantÁnna-projektia, jolla autetaan Torinon Sant´Anna-sairaalan vastasyntyneiden osastoa.

Ingredients: Agua (water), cetearyl alcohol, ethanolamine, oleamide dea, oleic acid, peg-36 castor oil, pca, sodium cetearyl sulfate, sodium laureth sulfate, oleyl alcohol, pentasodium pentetate, tea lauryl sulfate, acrylates copolymer, C12-15 alkyl lactate, tridecyl salicylate, sodium bisulfite, erythorbic acid, sodium hydrosulfite, parfum(fragrance)