Vitality's Finland

 

TECHNICA COLOR+

Yli 60 % * naisista käyttää hiusväriä, ja he haluavat värin säilyvän muuttumattomana mahdollisimman kauan. Ja yhtä useampien ihmisten iholla on taipumus herkistyä tai ärtyä. Siksi on tärkeää käyttää tuotteita, jotka kestävät ja säilyttävät värin pitkään ja samalla vähentävät ihon herkistymisen vaaraa.


Näiden vaatimusten täyttämiseksi Technica-tuotteita on uudistettu ja kehitetty niin, että niiden suorituskyky on entistäkin parempi!

Technica on erityisesti värjätyille hiuksille suunniteltu tuotesarja. Tuotteiden käyttämistä suositellaan aina, kun on käytetty jotainVitality-väriä. Technica käyttää Color+ -teknologiaa, joka vangitsee värin hiuksen sisään luoden syvärakenteen, joka estää väriä pakenemasta. Tuloksen värin kesto paranee 40 % ** ja sävy pysyy aina samana.

Värin kesto

Suoritetut kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että parabeenit ja pinta-aktiiviset sulfaatit voivat aiheuttaa joissain herkissä ihmisissä lievää ärtymistä.

Mitä parabeenit ovat?

Parabeenit ovat säilöntäaineita, joita käytetään yleisesti kosmetiikassa, lääkkeissä ja elintarvikkeissa pitämään tuotteet steriileinä.

Mitä ovat pinta-aktiiviset sulfaatit (erityisesti SLES)?

Ne ovat monenlaisissa tuotteissa (esim. hammastahnassa, kylpyvaahdossa, partavaahdossa, shampoossa jne.) käytettyjä puhdistusaineita. Technica-sarjan tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja ja pinta-aktiivisia sulfaatteja täyttämään tietyn markkinasegmentin tarpeet.

VÄRIÄ SUOJAAVA SHAMPOO

Formuloitu suojaamaan kosmeettista hiusväriä. Color+ -teknologia vangitsee värin hiuskarvan sisään ja estää värin ennenaikaisen haalistumisen. Uuden kapseloivan ja suojellen puhdistavan pinta-aktiivisten aineiden seoksen ansiosta väri pysyy kirkkaana ja hohtavana. Polyquaternium 10, kosteuttava ja selvittävä sokeripolymeeri, jättää hiukset silkinpehmeiksi ja kosteuttaviksi ja vähentää staattista sähköisyyttä.

MASKI VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

Väriä suojaava tehokäsittely.
Color+ -teknologia vie väripigmentit hiuskarvan sisään taaten värin luonnollisuuden ja parantaen sen kestoa 40 prosentilla. Soijaproteiinit korjaavat hiusten rakennetta. Antioksidanttivaikutus takaa, että väri pysyy kirkkaana. Vitalsoft parantaa hiusten pehmeyttä ja kirkkautta.

2PHASE-RESTRUKTUROINTI, KAKSIVAIHEINEN KÄSITTELY VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

Kaksivaiheinen, hiuksiin jätettävä hoitoaine. Se ravitsee hiuksia ja tiivistää soluja, jolloin väri heijastuu paremmin, toisin sanoen kirkastaa hiukset.
Valkoinen osa sisältää paljon haihtuvia öljyjä, jotka pinkkiin osaan sekoitettuina luovat erittäin hienon emulsion. Hiuksiin sumutetaan pienen pieniä pisaroita, joiden ansiosta hiukset on helppo selvittää ja jotka jättävät hiukset loistavan kirkkaiksi painamatta niitä kasaan. Kaksivaiheinen koostumus tasapainottaa aktiiviset ainesosat, kun taas sumutuksen ansiosta tuote leviää hiusten koko pinnalle kevyesti, painamatta niitä kasaan. Rikasteena on Keravit, kasviproteiineihin perustuva molekyylikompleksi, joka korjaa tehokkaasti hiusten rakennetta.

DEFENSE GEL - SUOJAAVA, TAHRAUTUMISTA ESTÄVÄ GEELI

Muodostaa iholle tukkimattoman suojakalvon, joka suojaa ihoa värijäämiltä. Tuntuu iholla raikkaalta ja estää rumat tahrat.
Siinä on hienontuoksuista vihreä kukkaparfyymia, jota asiakas arvostaa. Ennen värjäystä kasvojen hiusrajan ympärille kannattaa levittää vähintään 1 millimetrin kerros tätä geeliä.
Geelin voi pestä pois shampoolla.

REMOVER-VÄRINPOISTOVOIDE

Poistaa kaikki iholle jääneet värijäämät.
Voiteessa on A-vitamiinijohdannaisia, joilla on arvokas rauhoittava ja kosteuttava vaikutus.
Voidetta levitetään käsiteltäville alueilla, ja sen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Voide poistetaan kostealla pumpulilla, minkä jälkeen iho huuhdellaan perusteellisesti. Varmista ennen Remover-voiteen sivelyä, että kaikki väriseos on varmasti poistettu.

 

KELLERTÄVIEN SÄVYJEN NEUTRALOINTIAINE

Hoitoaine poistaa keltaiset sävyt harmaista tai valkoisista hiuksista.
Sitä käytetään valkaisun jälkeen pehmentämään hiuskuituja ja palauttamaan niiden kirkkauden.
Hoitoaine sisältää soijaproteiineja, jotka korjaavat hiusten ja hiuskarvojen rakennetta.
Hellävarainen tuote tekee hiuksista hohtavat ja pehmeät.