ICE9 Vaalennusjauhe

Vitality’s ICE9 on uusi, mullistava vaalennusjauhe, joka vaalentaa hiuksia jopa 9 astetta. Lopputuloksena kauniit, kylmät sävyt.

Pölyämätön koostumus tekee tuotteesta turvallisen käyttää. Helposti sekoittuva massa, joka pysyy erinomaisesti hiuksessa, ei valu tai tipu. Tuotteen mieto tuoksu tekee käsittelystä miellyttävän asiakkaille. Koostumuksen keltaisuutta taittavat anti-yellow-pigmentit antavat viileän lopputuloksen ja estävät tehokkaasti lämpimien sävyjen läpikuullon. Soveltuu kaikkiin vaalennustilanteisiin.

Käyttö: Perinteiset vaalennukset: sekoitussuhde 1:2. Kevyet vaalennukset ja värin kirkastus: sekoitussuhde 1:3 ja 1:6 välillä riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaikutusaika sekoitussuhteella 1:2 10-50 minuuttia. Pulveria ja enulsiota ei saa sekoittaa metallisessa astiassa.

ICE9 Vaalennuspulveri

ICE9 Vaalennuspulveri, 500 g. Koostumus rikastettu betaiinilla ja macadamiapähkinäöljyllä. Betaiini vahvistaa hiusta ja tekee siitä kestävämmän, erityisesti silloin, kun se on hauras; hiuksesta tulee pehmeämpi, kiiltävämpi, taipuisampi ja kosteutetumpi. Macadamiapähkinäöljy ravitsee ja pehmentää hiuksia tehden niistä kiiltävät ja helpommat kammata.

ICE9 Emulsio

ICE9 Emulsio, 1000 ml. 30 VOL, 9%. Erityinen, kermainen koostumus kiinnittää tuotteen ihanteellisesti hiukseen, ja tekee sekoittamisesta pulverin kanssa erittäin nopeaa ja helppoa. ICE9 pulveria ja emulsiota tulee aina käyttää yhdessä, sillä tuotteen teho ei ole sama, jos se sekoitetaan jollakin muulla kuin sille suunnitellulla kehitteellä.