Vitality's Finland

 

SPECIALISTI

Aqua SpecialistiAlustavat, täydentävät, suojaavat

Arvokkaat apuvälineet kaikkien tuoteperheiden täydentämiseen. Kaksi tuotetta hiuspohjan hyvinvointiin, yksi täysin kasviperäinen, monikäyttöinen tuote, sekä voide käsille ja kynsille. Neljä erityislaatuista tuotetta tukemaan ja täydentämään yksilöllisiä palveluita ja hoitoja asiakkaille.

TEHOAINEET:

SITRUUNA:Antiseptinen, supistava, virkistävä.
D-PANTENOL:Kosteuttaa ja palauttaa kiiltoa.

vali

Tuotteet:

SYVÄPUHDISTUSNESTE 150 ML

ehokas, hiuspohjaa hygienisoiva vaikutus. Poistaa epäpuhtaudet valmistaen hiuspohjan
Intensive Aqua hoidoille.

AHA-ALFA-HYDROKSIHAPOT: poistavat epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta.
PCA: kosteuttaa, rauhoittaa.

BALANCER 100 ML

Auttaa ylläpitämään hiuspohjan optimaalista kuntoa. Erinomainen tuote ylläpitämään hoidon vaikutusta, sekä hiuspohjan päivittäiseen kosteutukseen.

PCA: kosteuttaa, rauhoittaa.
VALIINI-ALANIINI-BETAIINI: Palauttaa ihon kosteuskalvon tasapainon.

SUBLIMEÖLJY 30 ml

Antaa syvästi kosteuttavan, ravitsevan ja antiseptisen vaikutuksen sen sisältämän kolmen kasviöljyn ansiosta. Olio Sublime-tipat kaikkien Intensive Aqua tuotteiden rikastuttamiseen, ja uusien kauneusrituaalien luomiseen.

ARGANÖLJY: tunnetaan laajalti sen kosteuttavista, ravitsevista ja antiseptisistä vaikutuksista.
MANTELIÖLJY: kosteuttaa, ravitsee ja palauttaa ihon ja hiuspohjan elastisuutta.
APRIKOOSINKIVIÖLJY: tunnettu sen erityislaatuisista kosteuttavista, ravitsevista ja ihon elastisuutta parantavista ominaisuuksista.

KÄSI- JA KYNSIVOIDE 100 ml

Kolmivaikutteinen: kosteuttaa, pehmentää, rauhoittaa. Punoittaville ja ärtyneille käsille ja kynsinauhoille.

KARITEVOI: pehmentää, uudistaa.
BISABOLOL: rauhoittaa. RUUSUNMARJA: C-vitamiinia ja beta-karotiinia, jotka auttavat estämään ihon vanhentumista.

Vitalitys Intensive Aqua sarjan uutuus Specialisti Olio Sublime öljy on halutuimmista kasviöljyistä muodostettu tiiviste, jota pystyt käyttämään työssäsi monipuolisesti. Öljy sopii käytettäväksi sellaisenaan herkälle, kuivalle ja ärtyneelle päänahalle ennen shampoopesua. Voit myös sekoittaa öljyä hiusnaamioon ja kammata naamion hiuksiin osio kerrallaan, jolloin öljy tehostaa hiusnaamion vaikutusta. Lisäksi voit hyödyntää öljyä hiuspohjan hoitoihin sekoittamalla sitä esimerkiksi Vitalitys Intesive Aqua Sebo puhdistavaan savinaamioon tai Intesive Aqua Purezza hiuspohjan kuorinta-aineeseen. Öljy on myös ihanteellinen käytettäväksi rauhoittamaan hiusrajaa värikäsittelyjen jälkeen. Tuote sisältää korjaavaa, kosteuttavaa ja ravitsevaa Argan-öljyä, kosteuttavaa ja rauhoittavaa manteliöljyä sekä ravitsevaa aprikoosinkiviöljyä.

Koko: 30ml.