TRILOGY

trilogy banner

Palauttaa hiusten loiston!

Kuivat, kiiltonsa ja pehmeytensä menettäneet hiukset? Uusi, ainutlaatuinen hoitomenetelmä Vitality’s laboratoriolta, joka auttaa palauttamaan hiusten loiston!

Kolmen arvokkaan kasviperäisen öljyn yhdistelmä yhdessä soijaproteiinin ja eri mineraalien kanssa antavat ravitsevan avun hiuksille.

TEHOAINEET:

MASTIKSI ÖLJY : sisältää elintärkeitä Omega 3 ja -6 rasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiusta antaen sille samalla vahvuutta.
RYPÄLEKIVIÖLJY: hyvin Omega 6 ja flavonoidipitoinen, ja sillä on poikkeuksellisen hyvä imeytymiskyky. Näin ollen ravinteet pääsevät syvälle hiuskuituun.
ORGAANINEN ARGANÖLJY: sisältää runsaasti Omega 3 ja -6 rasvahappoja, sekä E- ja A-vitamiineja, jotka vahvistavat hiuskuitua ja tekee hiuksen silkkisen pehmeäksi ja kiiltäväksi.
SOIJAPROTEIINIT: parantavat hiuksen proteiinitasoa. Proteiinimolekyylit auttavat parantamaan hiuksen rakennetta ja vahvuutta korjaten vahingoittuneita ja hauraita hiuksia.
MINERAALISUOLAT: pienen pieniä elementtejä, jotka tunkeutuvat hiuskuituun ja antavat sille vahvuutta.

Täyteläiset, innovatiiviset koostumukset ovat suunniteltu parantamaan aktiiviaineosien imeytymistä ja parantamaan tuotteen vaikutuksia. Huumaava tuoksu antaa miellyttävän hyvänolon tunteen: tuoksun pohja meripihkaa, vetiveriaa ja setripuuta, runkona ruusua, orkideaa ja sampakaa. Päällimmäisenä magnolian, lumpeen ja veden vivahteita.

vali

Tuotteet:

TRILOGY Cream Shampoo

Kermainen shampoo, joka puhdistaa hiukset antaen niille ravintoa ja kiiltoa. Sopii kaikille hiustyypeille.

Sisältö: 250 ml, ammattikoko 450 ml

 

TRILOGY Ideal conditioner

Kosteuttava hoitoaine, joka selvittää hiukset niitä latistamatta. Ravitsee hiuksia ja palauttaa niiden kiillon. Ihanteellinen hennoille ja / tai vaurioituneille hiuksille.

Sisältö: 250 ml, ammattikoko 450 ml

 

TRILOGY Divine Mask

Uudenlainen naamio, joka ravitsee hiusta syvältä ja antaa lisää volyymia jättäen hiukset helpommin hallittaviksi ja silkkisen kiiltäviksi. Ihanteellinen karkeille ja/tai vahingoittuneille hiuksille.

Sisältö: 250 ml, ammattikoko 450 ml

 

TRILOGY Miracle Fluid

Vain ammattikäyttöön!

Ammatillinen, ravitseva tiivisteneste pahoin vaurioituneille hiuksille. Tehostaa ravintoaineiden saamista. Sen erityinen vaikutus jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja helposti hallittaviksi.

Sisältö: 250 ml

 

TRILOGY 3 perfect oil

Kolmella arvokkaalla kasvitieteellisellä öljyllä rikastettu, täysin uudenlainen ravitseva tuote hiuksille. Vahvistaa, ravitsee ja antaa kiiltoa. Imeytyy heti. Sopii kaikille hiustyypeille

Sisältö: 100 ml

TRILOGY Flash Treatment

Välittömästi tehoava, hiuksiin jätettävä maitomainen hoitosuihke Flash Treatment kosteuttaa ja tekee hiukset silkin sileiksi, kiiltäviksi ja helpoiksi kammata. Tuotetta suihkutetaan puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuspituuksiin ja latvoihin kauttaaltaan, ja kammataan läpi. Soveltuu kaikille hiustyypeille.

 

TRILOGY SosSplitEnd

Ainutlaatuinen hiuksiin jätettävä hoitoneste, joka vahvistaa hiuskuitua ja taltuttaa kaksihaaraiset jo yhdellä käyttökerralla. Tuote levitetään kuiviin hiuksiin, hiuspituuksiin ja erityisesti latvoihin.