Vitality's Finland

 

Perustuotteet kasvoille ja vartalolle - kaikki ihotyypit

KASVOILLE

Kasvojen perustuotteet valmistelevat ihon muita hoitotuotteita varten, jotta iho pystyisi hyödyntämään kaikki ihoa parantavat ainesosat.

Puhdistusmaito 200 ml / 500 ml

Poistaa epäpuhtaudet ja puhdistaa hellävaraisesti ihoa, poistaen meikin ja päivän aikana kerääntyneet epä- puhtaudet. Kosteuttaa ja uudistaa ihon pintaa.

Elvyttävä kasvovesi 200 ml / 500 ml

Auttaa silottamaan juonteita. Kosteuttaa ihoa ja palauttaa iholle raikkauden vihreän teen uutteiden, antioksidanttien ja tulehduksen vastaisten aineiden ansiosta. Tehostaa hoidon jälkeen käytetyn kosmetiikan vaikutusta.

Kasvojen kuorintavoide 100 ml

Mekaanisesti ja kemiallisesti vaikuttava, kiillottava ja puhdistava hoito. Antaa iholle sileyttä ja hehkeyttä. Sisältää salisyylihappoa ja aprikoosin mikrorakeita, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti. Valkosaven absorboivat ominaisuudet auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja, poistavat liian talin ja luovuttavat ihon nuorekkuudelle välttämättömiä mineraaleja.

VARTALOLLE

Vartalonhoitotuotteet auttavat ihoa imeyttämään kaikki tärkeät ainesosat. Tuloksena ihon normaali tasapaino palautuu ja iho saa kirkkautensa takaisin.

PH-arvoa laskeva voide 500 ml

Sisältää raikastavaa maitohappoa, aloe veraa ja myrtin uutetta. Ihanteellinen esihoitotuotteena.

Vartalo- ja hierontavoide 200 ml

Rikas voide, ihanteellinen hierontaa varten, sisältäen makeaa manteliöljyä ja D-panthenolia. Pehmittää, ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa.

Vartalon kuorintavoide 200 ml

Merisuola yhdessä L-karnitiinin kanssa poistaa kuollutta ihosolukkoa. Ihosta tulee pehmeämpi ja kirkkaampi. Sisältää L-karnitiinia, kofeiinia ja ureaa.

Kosteuttava vartalovoide 200 ml

Palauttaa ihon kosteustasapainon, säilyttäen sen luontaisen kirkkauden ja nuorekkuuden. Aquaporiinit ja hyaluronihappo auttavat säilyttämään pehmeyden ja heleyden.

Aromaterapiaöljyt 30 ml

Sisältää luonnollisten kasviöljyjen yhdisteitä, jotka ovat tärkeitä ihon normaalin toiminnan uudistamisessa.

Hierontaöljy 500 ml