Vitality's Finland

 

Tuotteet ikääntymistä vastaan

Uttwiler Spätlauberomenalajikkeen pinta säilyy pitkään kuihtumatta ja nahistumatta. Nyt voit hyödyntää omenalajikkeen ainutlaatuisia ominaisuuksia oman ihosi hoitoon ikääntymistä vastaan.
Tuotteet vaikuttavat ihon orvasketeen tarjoten ravinteita, erityisesti kollageenia ja elastiinia ihon taisteluun ajan kulua vastaan.

Silmänympärysseerumi 30 ml

C-vitamiini toimii tehokkaasti juonteita vastaan stimuloiden ihon kollageenin tuotantoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehden siitä kimmoisamman.

24 tunnin kasvovoide 50 ml / 100 ml

Pehmeä voide, joka palauttaa ihon raikkauden, ja on tehokas juonteita vastaan. Silottavat aineet C -vitamiini ja soija isoflavones, Omega 3 ja 6, gamma oryzanolin ja vitamiini E.

NEA|SPA 24 tunnin kasvovoide on palkittu vuonna 2014 arvostetulla ranskalaisella H.PIERANTONI kauneudenhoitotuotteiden palkinnolla. “Tämä voide ei ainoastaan pysäytä ikääntymistä vaan todellakin nuorentaa!” kehui tuomaristo.

Tiivistetty seerumi 2,5 ml/ 5

Hyvin tehokas omenan kantasoluuutteen ansiosta, joka parantaa aktiivisten aineiden imeytymistä ja tuloksia juonteiden silottamisessa.

Naamio ikääntymistä vastaan

Vain muutamassa minuutissa rikas ja pehmeä rakenne palauttaa täysin kasvojen kosteuden, värin ja kirkkauden. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tasapainottaa ihon kudoksia. Kosteutta sitova trehalose tunkeutuu ihon syvimpiin kerroksiin kehittäen suojaavan kalvon.

Luxe Serum 15 ml

Uudistava seerumi – kiinteyttää, kohottaa. Seerumilla on välitön, tasoittava vaikutus pieniin kasvojen uurteisiin ja silmien ympäryksiin. Mikrolevästä uutettu luonnollinen polymeeri yhdessä omenan kantasolujen kanssa antaa päivä päivältä näkyvästi sileämmän ihon. Serisiini ja keramidi 2 täydentävät seerumin ryppyjä ja juonteita silottavan, korjaavan vaikutuksen kosteuttamalla ja suojaamalla.

NEA|SPA LUXE Serum on palkittu vuonna 2015 arvostetulla ranskalaisella H.PIERANTONI kauneudenhoitotuotteiden palkinnolla.